Crypto.nl

Homepagina

Exchanges

Prijzen

Kennisbank

Blog

Crypto kopen? Vergelijk hier alle crypto's en exchanges

Vind de beste exchanges om crypto te kopen op basis van prijzen, functies, reviews en meer.

18090.36

Vertrouwd en geverifieerd door Crypto.nl

*
BitcoinBTC

18090.36

-6.85 %

*
EthereumETH

974.46

-8.74 %

*
TetherUSDT

0.955678

-0.37 %

*
USD CoinUSDC

0.955244

+0.15 %

*
BNBBNB

202.5

-4.30 %

*
Binance USDBUSD

0.956279

-0.54 %

*
XRPXRP

0.309038

-2.98 %

lightning

Hot

Waves

-9.98 %

WAVES
coin-logo

24h

469.06 M
STEPN

-11.55 %

GMT
coin-logo

24h

464.45 M
Merit Circle

-9.98 %

MC
coin-logo

24h

84.67 M
UniFi Protocol

+0.54 %

UP
coin-logo

24h

0
*
*
*
*
*
*
*
*
Betrouwbaar en veilig

Populairste exchanges in Nederland

Koop Crypto online met Crypto.nl
#ExchangeVolumePointsRating
1
*
Bitvavo

15046.76

50

4.8

2
*
Binance

475445.6

50

0

3
*
Kraken

682.91 M

50

0

4
*
Coinbase Exchange

44.83 M

50

0

5
*
FTX

3986.04

50

0

*
Kennisbank

Ontdek en leer alles over nieuwe tokens en munten

*
Welke crypto kopen

Crypto’s zijn hot en het aantal mensen dat hierin wil investeren of al investeert blijft maar groeien. Een veel gestelde vraag is dan ook: welke crypto’s kan ik het beste kopen? In een landschap met inmiddels ruim 7.000 verschillende crypto’s is dit antwoord niet zo makkelijk te geven. Daarom leggen we je eerst het een ander uit over de crypto’s, zodat je wat beter begrijpt waar je precies in investeert wanneer je begint met cryptocurrencies.

*
Wat is een Wirex card?

Ben je een crypto trader, of wil je hier wellicht mee beginnen? Dan ben je je er waarschijnlijk van bewust dat je jouw crypto’s en euro’s apart op moet slaan. Wil je crypto’s verhandelen? Dan moet je deze omzetten naar de betreffende crypto door bijvoorbeeld via een exchange de crypto aan te schaffen. Deze exchange of bijvoorbeeld een hardware wallet maakt vervolgens voor jou inzichtelijk welke crypto’s je bezit.

*
Wat is een crypto bull run?

In de wereld van cryptocurrencies vliegen de nieuwe termen je om de oren. Eerder schreven we al over termen als, en in dit artikel is het tijd voor een crypto bull run. In deze term heb je wellicht al het woord ‘bull’ ontdekt, oftewel stier. Deze stier staat symbool voor het stijgen van de prijs, net zoals hij met zijn hoorns altijd van onder naar boven beweegt. We leggen je in dit artikel alles uit over de herkomst van een bull run en bull’s market, wat de verschillen zijn in relatie tot zijn tegenhanger de bear’s market en hoe jij je voordeel kunt doen met een bull’s market.

*
Online wallets

De kans is zeer groot dat je op een bepaald ogenblik al eens de termen 'hot wallet' en 'cold wallet' hebt horen vallen. Voor veel mensen is het evenwel niet meteen duidelijk wat deze termen nu precies betekenen. Nochtans is dit vrij eenvoudig uit te leggen. Hot wallets zijn namelijk wallets waarbij er een internetverbinding is vereist. Bij cold wallets is dat niet het geval.

*
Crypto signals

Zogenaamde crypto signals worden steeds populairder. Dergelijke signals dienen eigenlijk te worden aanzien als een vorm van speculatie welke plaatsvindt op de cryptobeurs. De crypto signals kunnen in de praktijk op tal van verschillende manieren ontstaan. Dit gezegd zijnde spreekt het voor zich dat er wel steeds een analyse door experts van aan de basis ligt.

*
ICO Scam

Wanneer je van plan bent om mee in te stappen in de cryptomarkt en je enkele succesverhalen uit het verleden gaat lezen zal je ongetwijfeld geconfronteerd worden met de term 'ICO'. Dit is dan ook iets waar erg veel potentiële investeerders heel wat interesse in hebben. Door te participeren in een ICO ben je één van de early adopters van een nieuwe cryptocurrency.

Blog

Cryptocurrency op een makkelijke manier uitgelegd.

*
Crypto nieuws

Waarom wil iedereen toch een uitnodiging voor Clubhouse Crypto?

Robin Plus

Leestijd: 2 minuten

Clubhouse Crypto is een social media platform dat openstaat voor iedereen met een uitnodiging en een iPhone. Het is dé plek geworden voor Tech-grootmachten en steeds meer crypto-smaakmakers die willen chatten. Elon Musk komt van tijd tot tijd langs om te praten over Bitcoin en Dogecoin, terwijl andere crypto-beroemdheden, waaronder Meltem Demirors, Caitlin Long en Neeraj Agrawal, vaker verschijnen. Zoals elk social media platform, is Clubhouse Crypto wat je er zelf van maakt.

*
Crypto nieuws

De DeFi-sector mist iets essentieels volgens Metaverse

*

Robin Plus

Leestijd: 2 minuten

Een blockchain-project beweert dat gedecentraliseerde digitale identiteiten cruciaal zullen zijn voor de DeFi-sector om gepersonaliseerde diensten en leningen zonder onderpand aan te kunnen bieden. DeFi is een afkorting die op de cryptomarkt veel wordt gebruikt.

*
Crypto nieuws

De toekomst van de Bitcoin

Robin Plus

Leestijd: 2 minuten

Niemand weet wat er met Bitcoin gaat gebeuren. Niet de sceptici, niet de gelovigen, zelfs Satoshi Nakamoto niet. Er is geen kristallen bol. Veel van de scherpste geesten in crypto omarmen die onzekerheid en zijn het er in grote lijnen over eens dat we het gewoon niet weten.

*
Crypto nieuws

Waarom jij je geen zorgen hoeft te maken over een Bitcoin verbod!

Robin Plus

Leestijd: 2 minuten

Maak jij je zorgen over een verbod? Dan heb jij de Bitcoin meer nodig dan je denkt. Sceptici beweren vaak dat overheden de Bitcoin zullen verbieden wanneer het te belangrijk wordt en de nationale soevereiniteit bedreigt. Deze critici begrijpen tenminste het belang van de Bitcoin en de macht die staatsmonopolies op ons uitoefenen. Wat ze niet begrijpen is de kracht van gedistribueerde open-source technologieën en de speltheorie waarmee overheden worden geconfronteerd bij het nemen van deze beslissingen.

*
*

Alles tegelijk verhandelen

Crypto.nl vindt voor jou de beste exchange prijzen en combineert ze in één transactie.