Waar BTS Chain kopen

BTS CHAIN KOERS

0.00190768

-0.70 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

BTSC naar EUR

*
BTSC

0.00190768

Koers

0.00

Transactiekosten

Over BTS Chain

De BTS Chain koers van vandaag is €0.00190768 met een 24 uurs handelsvolume van €856. Wij werken de BTSC koers in realtime bij naar EUR. BTS Chain is de afgelopen 24 uur met 0.41 toegenomen. BTS Chain staat in de Crypto.nl ranglijst op #null, met een marktkapitalisatie van €856.12. Er zijn 0 van de 1,200,000,000 BTSC tokens in circulatie. Wil je BTS Chain kopen? Ga dan naar de BTS Chain exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om BTS Chain snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over BTS Chain

Hoe koop je BTS Chain Token (BTSC)

Leer hoe je eenvoudig BTS Chain Token (BTSC) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. BTS Chain Token (BTSC) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van BTSC:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van BTS Chain met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je BTSC wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van BTSC vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om BTSC te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
MEXC

Price:

€ 0,20

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en BTS Chain Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om BTSC met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: BTS Chain Tokens kopen

Je bent nu klaar om BTSC te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om BTSC voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van BTSC. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ BTSC koers pagina gaan. Op deze pagina vind je BTS Chain Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met BTS Chain

Wij hebben 1 exchanges in de vergelijk tool die BTS Chain verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar BTSC bewaren

Je kan BTSC bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de BTSC tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar BTS Chain-token kopen Vind een exchange om BTSC te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je BTS Chain tokens verkopen Je kan jouw BTSC verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw BTS Chain tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw BTSC wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan BTSC dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief BTS Chain Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van BTSC zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met BTSC
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)