Waar BUX kopen

  BUX KOERS

  0.00364454

  -18.93 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  BUX naar EUR

  *
  BUX

  0.00364454

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over BUX

  De BUX koers van vandaag is €0.00364454 met een 24 uurs handelsvolume van €1,564. Wij werken de BUX koers in realtime bij naar EUR. BUX is de afgelopen 24 uur met 18.90 gedaald. BUX staat in de Crypto.nl ranglijst op #3176, met een marktkapitalisatie van €1,563.88. Er zijn 64,853,974 van de 76,384,000 BUX tokens in circulatie. Wil je BUX kopen? Ga dan naar de BUX exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om BUX snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over BUX

  Hoe koop je BUX Token (BUX)

  Leer hoe je eenvoudig BUX Token (BUX) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. BUX Token (BUX) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van BUX:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van BUX met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je BUX wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van BUX vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om BUX te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  PancakeSwap v2 (BSC)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  KuCoin

  Price:

  € 0,04

  Points:

  50

  Rating:

  3.8


  3
  *
  BitGlobal

  Price:

  € 0,04

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  PancakeSwap

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  Orion BSC

  Price:

  € 0,04

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en BUX Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om BUX met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: BUX Tokens kopen

  Je bent nu klaar om BUX te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om BUX voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van BUX. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ BUX koers pagina gaan. Op deze pagina vind je BUX Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met BUX

  Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die BUX verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar BUX bewaren

  Je kan BUX bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de BUX tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar BUX-token kopen Vind een exchange om BUX te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je BUX tokens verkopen Je kan jouw BUX verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw BUX tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw BUX wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan BUX dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief BUX Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van BUX zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met BUX
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)