Waar HOMT kopen

  HOMT KOERS

  0.00004745

  +0.02 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  HOMT naar EUR

  *
  HOMT

  0.00004745

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over HOMT

  De HOMT koers van vandaag is €0.00004745 met een 24 uurs handelsvolume van €38. Wij werken de HOMT koers in realtime bij naar EUR. HOMT is de afgelopen 24 uur met 0.09 toegenomen. HOMT staat in de Crypto.nl ranglijst op #null, met een marktkapitalisatie van €37.96. Er zijn 0 van de 125,000,000 HOMT tokens in circulatie. Wil je HOMT kopen? Ga dan naar de HOMT exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om HOMT snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over HOMT

  Hoe koop je HOMT Token (HOMT)

  Leer hoe je eenvoudig HOMT Token (HOMT) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. HOMT Token (HOMT) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van HOMT:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van HOMT met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je HOMT wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van HOMT vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om HOMT te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  ProBit Global

  Price:

  € 0,00

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en HOMT Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om HOMT met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: HOMT Tokens kopen

  Je bent nu klaar om HOMT te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om HOMT voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van HOMT. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ HOMT koers pagina gaan. Op deze pagina vind je HOMT Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met HOMT

  Wij hebben 1 exchanges in de vergelijk tool die HOMT verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar HOMT bewaren

  Je kan HOMT bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de HOMT tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar HOMT-token kopen Vind een exchange om HOMT te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je HOMT tokens verkopen Je kan jouw HOMT verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw HOMT tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw HOMT wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan HOMT dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief HOMT Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van HOMT zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met HOMT
  *
  Coinmerce

  Munten bassin

  0 (0 Reviews)