Waar Kingdom Game 4.0 kopen

KINGDOM GAME 4.0 KOERS

0.00067888

-3.01 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

KDG naar EUR

*
KDG

0.00067888

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Kingdom Game 4.0

De Kingdom Game 4.0 koers van vandaag is €0.00067888 met een 24 uurs handelsvolume van €2,403. Wij werken de KDG koers in realtime bij naar EUR. Kingdom Game 4.0 is de afgelopen 24 uur met 3.25 gedaald. Kingdom Game 4.0 staat in de Crypto.nl ranglijst op #2859, met een marktkapitalisatie van €2,403.12. Er zijn 229,171,842 van de 988,125,000 KDG tokens in circulatie. Wil je Kingdom Game 4.0 kopen? Ga dan naar de Kingdom Game 4.0 exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Kingdom Game 4.0 snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Kingdom Game 4.0

Hoe koop je Kingdom Game 4.0 Token (KDG)

Leer hoe je eenvoudig Kingdom Game 4.0 Token (KDG) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Kingdom Game 4.0 Token (KDG) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van KDG:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Kingdom Game 4.0 met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je KDG wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van KDG vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om KDG te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
PancakeSwap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


2
*
MEXC

Price:

€ 0,00

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Kingdom Game 4.0 Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om KDG met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Kingdom Game 4.0 Tokens kopen

Je bent nu klaar om KDG te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om KDG voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van KDG. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ KDG koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Kingdom Game 4.0 Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Kingdom Game 4.0

Wij hebben 2 exchanges in de vergelijk tool die Kingdom Game 4.0 verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar KDG bewaren

Je kan KDG bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de KDG tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Kingdom Game 4.0-token kopen Vind een exchange om KDG te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Kingdom Game 4.0 tokens verkopen Je kan jouw KDG verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Kingdom Game 4.0 tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw KDG wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan KDG dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Kingdom Game 4.0 Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van KDG zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met KDG
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)