Waar KList Protocol kopen

KLIST PROTOCOL KOERS

0.00186412

0

1D

7D

30D

YTD

ALL

LIST naar EUR

*
LIST

0.00186412

Koers

0.00

Transactiekosten

Over KList Protocol

De KList Protocol koers van vandaag is €0.00186412 met een 24 uurs handelsvolume van €100,384. Wij werken de LIST koers in realtime bij naar EUR. KList Protocol is de afgelopen 24 uur met 0.00 toegenomen. KList Protocol staat in de Crypto.nl ranglijst op #null, met een marktkapitalisatie van €100,384. Er zijn 0 van de 100,000,000 LIST tokens in circulatie. Wil je Bitcoin kopen? Ga dan naar de KList Protocol exchnage pagina. Hier vind je de beste exchanges om Bitcoin snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over KList Protocol

Hoe koop je KList Protocol Token (LIST)

Leer hoe je eenvoudig KList Protocol Token (LIST) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. KList Protocol Token (LIST) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van LIST:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van KList Protocol met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je LIST wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van LIST vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om LIST te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en KList Protocol Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om LIST met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: KList Protocol Tokens kopen

Je bent nu klaar om LIST te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om LIST voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van LIST. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ LIST koers pagina gaan. Op deze pagina vind je KList Protocol Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met KList Protocol

Wij hebben 0 exchanges in de vergelijk tool die KList Protocol verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar LIST bewaren

Je kan LIST bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de LIST tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar KList Protocol-token kopen Vind een exchange om LIST te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je KList Protocol tokens verkopen Je kan jouw LIST verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw KList Protocol tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw LIST wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan LIST dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief KList Protocol Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van LIST zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met LIST
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)