Waar Maximizer kopen

MAXIMIZER KOERS

3.09

0

1D

7D

30D

YTD

ALL

MAXI naar EUR

*
MAXI

3.09

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Maximizer

De Maximizer koers van vandaag is €3.09 met een 24 uurs handelsvolume van €7. Wij werken de MAXI koers in realtime bij naar EUR. Maximizer is de afgelopen 24 uur met 0.00 toegenomen. Maximizer staat in de Crypto.nl ranglijst op #1535, met een marktkapitalisatie van €7.46. Er zijn 577,534 van de 79,686 MAXI tokens in circulatie. Wil je Maximizer kopen? Ga dan naar de Maximizer exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Maximizer snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Maximizer

Hoe koop je Maximizer Token (MAXI)

Leer hoe je eenvoudig Maximizer Token (MAXI) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Maximizer Token (MAXI) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van MAXI:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Maximizer met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je MAXI wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van MAXI vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om MAXI te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
TraderJoe

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


2
*
Pangolin

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Maximizer Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om MAXI met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Maximizer Tokens kopen

Je bent nu klaar om MAXI te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om MAXI voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van MAXI. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ MAXI koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Maximizer Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Maximizer

Wij hebben 2 exchanges in de vergelijk tool die Maximizer verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar MAXI bewaren

Je kan MAXI bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de MAXI tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Maximizer-token kopen Vind een exchange om MAXI te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Maximizer tokens verkopen Je kan jouw MAXI verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Maximizer tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw MAXI wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan MAXI dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Maximizer Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van MAXI zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met MAXI
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)