Waar 5ire kopen

5IRE KOERS

€ 0,04

-13.43 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

5IRE naar EUR

*
5IRE

€ 0,04

Koers

0.00

Transactiekosten

Over 5ire

De 5ire koers van vandaag is €0.04 met een 24 uurs handelsvolume van €1,164,398. Wij werken de 5IRE koers in realtime bij naar EUR. 5ire is de afgelopen 24 uur met 13.43 gedaald. 5ire staat in de Crypto.nl ranglijst op #2407, met een marktkapitalisatie van €1,782,897. Er zijn 43,352,707 van de 1,500,000,000 5IRE tokens in circulatie. Wil je 5ire kopen? Ga dan naar de 5ire exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om 5ire snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over 5ire

Hoe koop je 5ire Token (5IRE)

Leer hoe je eenvoudig 5ire Token (5IRE) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. 5ire Token (5IRE) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van 5IRE:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van 5ire met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je 5IRE wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van 5IRE vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om 5IRE te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
BingX

Points:

50

Rating:

0

5
*
Bybit

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en 5ire Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om 5IRE met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: 5ire Tokens kopen

Je bent nu klaar om 5IRE te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om 5IRE voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van 5IRE. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ 5IRE koers pagina gaan. Op deze pagina vind je 5ire Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met 5ire

Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die 5ire verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar 5IRE bewaren

Je kan 5IRE bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de 5IRE tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar 5ire-token kopen Vind een exchange om 5IRE te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je 5ire tokens verkopen Je kan jouw 5IRE verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw 5ire tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw 5IRE wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan 5IRE dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief 5ire Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van 5IRE zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met 5IRE
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)