Crypto.nl

Homepagina

Exchanges

Prijzen

Kennisbank

Blog

Blogs

Lees het laatste nieuws.

Alle
Crypto nieuws
Aandelen
Investeren
Mining
Handel
*
Crypto nieuws

SBI in Japan kondigt de lancering van een crypto fonds aan

admin

Leestijd: 2 minuten

De Japanse regelgeving voor crypto wordt als streng beschouwd. Toch staat het land ook open voor fintech innovatie. Met dat doel lanceert de SBI een crypto fonds voor beleggers.

*
Crypto nieuws

Samenwerking tussen Binance en TikTok influencer Khaby Lame voor Web3 adoptie

Cheval de Vie

Jun 30, 2022

Leestijd: 2 minuten

*
Crypto nieuws

AscendEX verliest $78 miljoen na hot wallet hack

admin

Leestijd: 2 minuten

De populariteit van cryptocurrencies blijft groeien. Dat geldt ook voor het aantal hacks. Ook AscendEX moet een verlies van miljoen noteren.

*
Crypto nieuws

Grim Finance verliest $30 miljoen door geavanceerde hack

admin

Leestijd: 2 minuten

Niet alleen beleggers maar ook hackers worden rijk van crypto. In het afgelopen jaar gingen zij er met miljarden dollars aan virtuele activa vandoor.

*
Crypto nieuws

Amerikaanse toezichthouders plaatsen crypto op de 2022 agenda

admin

Leestijd: 2 minuten

Zes grote crypto bedrijven hebben recent een gesprek gevoerd met het House Financial Services Committee. Zij willen een duidelijke regelgeving die innovatie ondersteund.

*
Crypto nieuws

Voorstel Senaatscommissie Australië: reguleringsmodel voor crypto

admin

Leestijd: 2 minuten

De Senaatscommissie van het Australia Technology and Financial Centre heeft haar eindrapport gepresenteerd binnen in het parlement. Daarmee wil het ATFC de wereldwijde cryptocurrency economie reguleren. Het rapport bestaat uit 12 aanbevelingen. Voor de regulering van digitale activa samen met de fintech industrie.

*
Crypto nieuws

Crypto als betalingssysteem? Daar gaan we weer

Robin Plus

Leestijd: 2 minuten

Crypto at Checkout-functie van PayPal? Scepsis is gerechtvaardigd gezien de staat van dienst van de technologie in de handel, zegt CoinDesk’s Executive Editor. Deze week kondigde de betalingsgigant PayPal aan dat het gebruikers in de Verenigde Staten (VS) toestond om online te betalen met behulp van cryptocurrencies. ‘’Wij denken dat het een overgangspunt is. Waar cryptocurrencies eerst voornamelijk een activaklasse vormden die je koopt, vasthoudt en/of verkoopt veranderen zij nu in een legitieme financieringsbron en maken zij deel uit van transacties in de echte wereld. In de echte wereld zijn er al miljoenen handelaren in cryptocurrencies’’ vertelde CEO Dan Schulman.

*
Crypto nieuws

Dogecoin’s Surge: een resultaat van Elon Musk-DogeDay-Crypto

Robin Plus

Leestijd: 2 minuten

‘s Werelds populairste mememunt, de Dogecoin (DOGE), blijft de cryptosfeer en de sferen daarbuiten verbijsteren. Verschillende handelaren denken dat de enorme prijsstijgingen worden veroorzaakt door een combinatie van factoren zoals Elon Musk, een verhoogde cryptopopulariteit en de invloed van Coinbase.

*
Crypto nieuws

Australië in gesprek over CBDC na uitspraken van penningmeester

admin

Leestijd: 2 minuten

Zaken veranderen snel. Zeker voor wat betreft de cryptocurrencies in Australië. Dat blijkt uit een recent gehouden enquête onder 2.000 deelnemers. 65% vindt crypto’s méér dan alleen een investering. 

*
Crypto nieuws

Komt er duidelijkheid in de eisen van de Amerikaanse infra-wet?

admin

Leestijd: 2 minuten

De Amerikaanse infrastructuur wet van 1 biljoen dollar heeft voor paniek gezorgd onder de crypto gemeenschap. Kunnen belanghebbenden wel voldoen aan de strenge rapportage eisen van de wet?

Rijen per pagina

Toon 1 tot en met 10 van 437 Resultaten