Waar Ethereum kopen

ETHEREUM KOERS

€ 2.918,16

+1.05 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

ETH naar EUR

*
ETH

€ 2.938,51

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Ethereum

De Ethereum koers van vandaag is €2918.16 met een 24 uurs handelsvolume van €8,414,757,670. Wij werken de ETH koers in realtime bij naar EUR. Ethereum is de afgelopen 24 uur met 1.05 toegenomen. Ethereum staat in de Crypto.nl ranglijst op #2, met een marktkapitalisatie van €353,183,077,046. Er zijn 120,215,726 van de 120,215,726.06 ETH tokens in circulatie. Wil je Ethereum kopen? Ga dan naar de Ethereum exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Ethereum snel en veilig online te kopen.

Het kopen van Ethereum houdt in dat je euro's omzet in 'ether' of ETH, de valuta van Ethereum. Mensen die Ethereum bezitten, kunnen het gebruiken als betaling voor goederen en diensten, of om transacties te betalen voor de verwerking die wordt gebruikt om transacties uit te voeren decentralised exchanges.

Veel kopers van Ethereum hebben het de afgelopen jaren ook gekocht als investering. Ethereum bereikte eind 2021 een recordhoogte en wint terrein van Bitcoin in marktkapitalisatie. Hier zijn enkele tips voor het kopen van Ethereum - en enkele factoren waarmee je rekening moet houden voordat u dit doet.

Gaat de merge zorgen voor een prijsstijging? Bekijk hier de video van Coinbureau

Meer te weten komen over Ethereum

Hoe koop je Ethereum Token (ETH)

Leer hoe je eenvoudig Ethereum Token (ETH) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Ethereum Token (ETH) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van ETH:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Ethereum met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je ETH wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van ETH vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om ETH te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*

Points:

50

Rating:

0

3
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

4
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

5
*
BitMart

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Ethereum Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om ETH met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Ethereum Tokens kopen

Je bent nu klaar om ETH te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om ETH voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van ETH. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ ETH koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Ethereum Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Ethereum

Wij hebben 403 exchanges in de vergelijk tool die Ethereum verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar ETH bewaren

Je kan ETH bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de ETH tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Ethereum-token kopen Vind een exchange om ETH te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Ethereum tokens verkopen Je kan jouw ETH verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Ethereum tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw ETH wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan ETH dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Ethereum Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van ETH zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met ETH
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)