Waar Adventure Gold kopen

ADVENTURE GOLD KOERS

€ 1,00

-2.05 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

AGLD naar EUR

*
AGLD

€ 0,97

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Adventure Gold

De Adventure Gold koers van vandaag is €1.00 met een 24 uurs handelsvolume van €5,174,210. Wij werken de AGLD koers in realtime bij naar EUR. Adventure Gold is de afgelopen 24 uur met 2.05 gedaald. Adventure Gold staat in de Crypto.nl ranglijst op #479, met een marktkapitalisatie van €74,858,381. Er zijn 77,310,001 van de 77,310,001 AGLD tokens in circulatie. Wil je Adventure Gold kopen? Ga dan naar de Adventure Gold exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Adventure Gold snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Adventure Gold

Hoe koop je Adventure Gold Token (AGLD)

Leer hoe je eenvoudig Adventure Gold Token (AGLD) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Adventure Gold Token (AGLD) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van AGLD:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Adventure Gold met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je AGLD wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van AGLD vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om AGLD te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*
BitMart

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Adventure Gold Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om AGLD met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Adventure Gold Tokens kopen

Je bent nu klaar om AGLD te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om AGLD voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van AGLD. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ AGLD koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Adventure Gold Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Adventure Gold

Wij hebben 60 exchanges in de vergelijk tool die Adventure Gold verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar AGLD bewaren

Je kan AGLD bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de AGLD tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Adventure Gold-token kopen Vind een exchange om AGLD te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Adventure Gold tokens verkopen Je kan jouw AGLD verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Adventure Gold tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw AGLD wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan AGLD dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Adventure Gold Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van AGLD zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met AGLD
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)