Waar Aeon kopen

  AEON KOERS

  0.120787

  +3.98 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  AEON naar EUR

  *
  AEON

  0.120787

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Aeon

  De Aeon koers van vandaag is €0.120787 met een 24 uurs handelsvolume van €164. Wij werken de AEON koers in realtime bij naar EUR. Aeon is de afgelopen 24 uur met 4.08 toegenomen. Aeon staat in de Crypto.nl ranglijst op #null, met een marktkapitalisatie van €164.1. Er zijn 0 van de 18,400,000 AEON tokens in circulatie. Wil je Aeon kopen? Ga dan naar de Aeon exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Aeon snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Aeon

  Hoe koop je Aeon Token (AEON)

  Leer hoe je eenvoudig Aeon Token (AEON) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Aeon Token (AEON) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van AEON:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Aeon met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je AEON wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van AEON vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om AEON te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  TradeOgre

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Aeon Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om AEON met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Aeon Tokens kopen

  Je bent nu klaar om AEON te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om AEON voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van AEON. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ AEON koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Aeon Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Aeon

  Wij hebben 1 exchanges in de vergelijk tool die Aeon verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar AEON bewaren

  Je kan AEON bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de AEON tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Aeon-token kopen Vind een exchange om AEON te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Aeon tokens verkopen Je kan jouw AEON verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Aeon tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw AEON wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan AEON dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Aeon Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van AEON zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met AEON
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)