Waar AirSwap kopen

AIRSWAP KOERS

€ 0,10

+6.77 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

AST naar EUR

*
AST

€ 0,10

Koers

0.00

Transactiekosten

Over AirSwap

De AirSwap koers van vandaag is €0.10 met een 24 uurs handelsvolume van €975,078. Wij werken de AST koers in realtime bij naar EUR. AirSwap is de afgelopen 24 uur met 6.77 toegenomen. AirSwap staat in de Crypto.nl ranglijst op #985, met een marktkapitalisatie van €19,884,997. Er zijn 204,255,392 van de 500,000,000 AST tokens in circulatie. Wil je AirSwap kopen? Ga dan naar de AirSwap exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om AirSwap snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over AirSwap

Hoe koop je AirSwap Token (AST)

Leer hoe je eenvoudig AirSwap Token (AST) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. AirSwap Token (AST) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van AST:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van AirSwap met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je AST wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van AST vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om AST te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*

Points:

50

Rating:

0

3
*
BitMart

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en AirSwap Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om AST met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: AirSwap Tokens kopen

Je bent nu klaar om AST te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om AST voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van AST. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ AST koers pagina gaan. Op deze pagina vind je AirSwap Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met AirSwap

Wij hebben 25 exchanges in de vergelijk tool die AirSwap verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar AST bewaren

Je kan AST bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de AST tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar AirSwap-token kopen Vind een exchange om AST te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je AirSwap tokens verkopen Je kan jouw AST verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw AirSwap tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw AST wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan AST dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief AirSwap Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van AST zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met AST
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)