Waar Anchor Protocol kopen

  ANCHOR PROTOCOL KOERS

  0.01251392

  +0.45 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  ANC naar EUR

  *
  ANC

  0.01251392

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Anchor Protocol

  De Anchor Protocol koers van vandaag is €0.01251392 met een 24 uurs handelsvolume van €108,984. Wij werken de ANC koers in realtime bij naar EUR. Anchor Protocol is de afgelopen 24 uur met 0.40 toegenomen. Anchor Protocol staat in de Crypto.nl ranglijst op #1701, met een marktkapitalisatie van €108,984. Er zijn 350,389,360 van de 1,000,000,000 ANC tokens in circulatie. Wil je Anchor Protocol kopen? Ga dan naar de Anchor Protocol exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Anchor Protocol snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Anchor Protocol

  Hoe koop je Anchor Protocol Token (ANC)

  Leer hoe je eenvoudig Anchor Protocol Token (ANC) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Anchor Protocol Token (ANC) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van ANC:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Anchor Protocol met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je ANC wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van ANC vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om ANC te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Hotbit

  Price:

  € 0,01

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  2
  *
  Gate.io

  Price:

  € 0,01

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  MEXC

  Price:

  € 0,01

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  ZT

  Price:

  € 0,12

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  KuCoin

  Price:

  € 0,00

  Points:

  50

  Rating:

  3.8

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Anchor Protocol Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om ANC met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Anchor Protocol Tokens kopen

  Je bent nu klaar om ANC te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om ANC voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van ANC. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ ANC koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Anchor Protocol Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Anchor Protocol

  Wij hebben 28 exchanges in de vergelijk tool die Anchor Protocol verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar ANC bewaren

  Je kan ANC bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de ANC tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Anchor Protocol-token kopen Vind een exchange om ANC te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Anchor Protocol tokens verkopen Je kan jouw ANC verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Anchor Protocol tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw ANC wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan ANC dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Anchor Protocol Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van ANC zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met ANC
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)