Waar ApeCoin kopen

APECOIN KOERS

€ 1,20

-1.20 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

APE naar EUR

*
APE

€ 1,23

Koers

0.00

Transactiekosten

Over ApeCoin

De ApeCoin koers van vandaag is €1.20 met een 24 uurs handelsvolume van €51,001,740. Wij werken de APE koers in realtime bij naar EUR. ApeCoin is de afgelopen 24 uur met 1.20 gedaald. ApeCoin staat in de Crypto.nl ranglijst op #118, met een marktkapitalisatie van €775,038,735. Er zijn 627,840,909 van de 1,000,000,000 APE tokens in circulatie. Wil je ApeCoin kopen? Ga dan naar de ApeCoin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om ApeCoin snel en veilig online te kopen.

ApeCoin is een cryptocurrency gebouwd op Ethereum en ontstaan uit de Bored Ape Yacht Club community van de Bored Ape NFT's. Hoewel de waarde tussen NFT's kunnen verschillen, heeft een ApeCoin altijd dezelfde waarde en kunnen deze op exchanges worden verhandeld. Op dezelfde manier als bitcoin of andere altcoins.
De waarde van ApeCoin is flink op en neer gegaan sinds het eerder dit jaar werd geïntroduceerd. Als u de risico's begrijpt, maar toch wilt investeren, kan je ApeCoin als volgt kopen.

Deze video is al weer een aantal maanden oud maar nog steeds relevant.

Meer te weten komen over ApeCoin

Hoe koop je ApeCoin Token (APE)

Leer hoe je eenvoudig ApeCoin Token (APE) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. ApeCoin Token (APE) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van APE:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van ApeCoin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je APE wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van APE vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om APE te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*
LATOKEN

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en ApeCoin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om APE met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: ApeCoin Tokens kopen

Je bent nu klaar om APE te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om APE voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van APE. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ APE koers pagina gaan. Op deze pagina vind je ApeCoin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met ApeCoin

Wij hebben 143 exchanges in de vergelijk tool die ApeCoin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar APE bewaren

Je kan APE bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de APE tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar ApeCoin-token kopen Vind een exchange om APE te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je ApeCoin tokens verkopen Je kan jouw APE verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw ApeCoin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw APE wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan APE dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief ApeCoin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van APE zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met APE
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)