Waar April kopen

  APRIL KOERS

  0.00987014

  -0.53 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  APRIL naar EUR

  *
  APRIL

  0.00987014

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over April

  De April koers van vandaag is €0.00987014 met een 24 uurs handelsvolume van €44,463. Wij werken de APRIL koers in realtime bij naar EUR. April is de afgelopen 24 uur met 0.66 gedaald. April staat in de Crypto.nl ranglijst op #2125, met een marktkapitalisatie van €44,463. Er zijn 105,841,447 van de 125,000,000 APRIL tokens in circulatie. Wil je April kopen? Ga dan naar de April exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om April snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over April

  Hoe koop je April Token (APRIL)

  Leer hoe je eenvoudig April Token (APRIL) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. April Token (APRIL) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van APRIL:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van April met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je APRIL wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van APRIL vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om APRIL te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  PancakeSwap v2 (BSC)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  XT.COM

  Price:

  € 0,08

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  LBank

  Price:

  € 0,01

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  VinDAX

  Price:

  € 0,18

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en April Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om APRIL met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: April Tokens kopen

  Je bent nu klaar om APRIL te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om APRIL voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van APRIL. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ APRIL koers pagina gaan. Op deze pagina vind je April Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met April

  Wij hebben 4 exchanges in de vergelijk tool die April verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar APRIL bewaren

  Je kan APRIL bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de APRIL tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar April-token kopen Vind een exchange om APRIL te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je April tokens verkopen Je kan jouw APRIL verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw April tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw APRIL wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan APRIL dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief April Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van APRIL zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met APRIL
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)