Waar Ardana kopen

  ARDANA KOERS

  0.0023138

  +6.33 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  DANA naar EUR

  *
  DANA

  0.0023138

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Ardana

  De Ardana koers van vandaag is €0.0023138 met een 24 uurs handelsvolume van €19,091. Wij werken de DANA koers in realtime bij naar EUR. Ardana is de afgelopen 24 uur met 6.50 toegenomen. Ardana staat in de Crypto.nl ranglijst op #3590, met een marktkapitalisatie van €19,091.46. Er zijn 46,906,250 van de 125,000,000 DANA tokens in circulatie. Wil je Ardana kopen? Ga dan naar de Ardana exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Ardana snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Ardana

  Hoe koop je Ardana Token (DANA)

  Leer hoe je eenvoudig Ardana Token (DANA) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Ardana Token (DANA) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van DANA:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Ardana met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je DANA wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van DANA vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om DANA te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Hotbit

  Price:

  € 0,00

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  2
  *
  Gate.io

  Price:

  € 0,00

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  MEXC

  Price:

  € 0,00

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  SundaeSwap

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  Minswap

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Ardana Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om DANA met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Ardana Tokens kopen

  Je bent nu klaar om DANA te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om DANA voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van DANA. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ DANA koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Ardana Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Ardana

  Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die Ardana verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar DANA bewaren

  Je kan DANA bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de DANA tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Ardana-token kopen Vind een exchange om DANA te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Ardana tokens verkopen Je kan jouw DANA verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Ardana tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw DANA wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan DANA dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Ardana Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van DANA zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met DANA
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)