Waar ARK kopen

  ARK KOERS

  0.797083

  +0.38 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  ARK naar EUR

  *
  ARK

  0.797083

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over ARK

  De ARK koers van vandaag is €0.797083 met een 24 uurs handelsvolume van €3,545,680. Wij werken de ARK koers in realtime bij naar EUR. ARK is de afgelopen 24 uur met 0.26 toegenomen. ARK staat in de Crypto.nl ranglijst op #345, met een marktkapitalisatie van €3,545,680. Er zijn 179,162,146 van de 0 ARK tokens in circulatie. Wil je ARK kopen? Ga dan naar de ARK exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om ARK snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over ARK

  Hoe koop je ARK Token (ARK)

  Leer hoe je eenvoudig ARK Token (ARK) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. ARK Token (ARK) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van ARK:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van ARK met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je ARK wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van ARK vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om ARK te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Bitvavo

  Price:

  € 0,44

  Points:

  50

  Rating:

  4.8


  2
  *
  MEXC

  Price:

  € 0,44

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  LATOKEN

  Price:

  € 0,39

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  CoinEx

  Price:

  € 1,36

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  ProBit Global

  Price:

  € 0,94

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en ARK Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om ARK met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: ARK Tokens kopen

  Je bent nu klaar om ARK te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om ARK voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van ARK. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ ARK koers pagina gaan. Op deze pagina vind je ARK Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met ARK

  Wij hebben 14 exchanges in de vergelijk tool die ARK verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar ARK bewaren

  Je kan ARK bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de ARK tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar ARK-token kopen Vind een exchange om ARK te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je ARK tokens verkopen Je kan jouw ARK verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw ARK tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw ARK wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan ARK dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief ARK Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van ARK zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met ARK
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)