Waar ARTH kopen

ARTH KOERS

€ 1,81

0

1D

7D

30D

1Y

ALL

ARTH naar EUR

*
ARTH

€ 1,81

Koers

0.00

Transactiekosten

Over ARTH

De ARTH koers van vandaag is €1.81 met een 24 uurs handelsvolume van €5. Wij werken de ARTH koers in realtime bij naar EUR. ARTH is de afgelopen 24 uur met 0.00 toegenomen. ARTH staat in de Crypto.nl ranglijst op #2889, met een marktkapitalisatie van €795,569. Er zijn 439,909 van de 439,908.746 ARTH tokens in circulatie. Wil je ARTH kopen? Ga dan naar de ARTH exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om ARTH snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over ARTH

Hoe koop je ARTH Token (ARTH)

Leer hoe je eenvoudig ARTH Token (ARTH) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. ARTH Token (ARTH) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van ARTH:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van ARTH met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je ARTH wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van ARTH vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om ARTH te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
QuickSwap

Points:

50

Rating:

0

2
*

Points:

50

Rating:

0

3
*
PolyDEX

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en ARTH Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om ARTH met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: ARTH Tokens kopen

Je bent nu klaar om ARTH te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om ARTH voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van ARTH. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ ARTH koers pagina gaan. Op deze pagina vind je ARTH Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met ARTH

Wij hebben 3 exchanges in de vergelijk tool die ARTH verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar ARTH bewaren

Je kan ARTH bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de ARTH tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar ARTH-token kopen Vind een exchange om ARTH te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je ARTH tokens verkopen Je kan jouw ARTH verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw ARTH tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw ARTH wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan ARTH dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief ARTH Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van ARTH zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met ARTH
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)