Waar Arweave kopen

ARWEAVE KOERS

€ 37,15

+3.95 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

AR naar EUR

*
AR

€ 37,24

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Arweave

De Arweave koers van vandaag is €37.15 met een 24 uurs handelsvolume van €79,750,845. Wij werken de AR koers in realtime bij naar EUR. Arweave is de afgelopen 24 uur met 3.95 toegenomen. Arweave staat in de Crypto.nl ranglijst op #52, met een marktkapitalisatie van €2,437,770,703. Er zijn 65,454,186 van de 65,454,185.538 AR tokens in circulatie. Wil je Arweave kopen? Ga dan naar de Arweave exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Arweave snel en veilig online te kopen.

Wat is Arweave en zijn prijsvoorspelling voor 2024

Watch the AllinCrypto Crypto video here.

This video contains personal and market opinions about the Arweave project and is not intended as financial advice. Always do your own research before deciding to invest in cryptocurrencies

Meer te weten komen over Arweave

Hoe koop je Arweave Token (AR)

Leer hoe je eenvoudig Arweave Token (AR) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Arweave Token (AR) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van AR:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Arweave met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je AR wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van AR vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om AR te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

5
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Arweave Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om AR met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Arweave Tokens kopen

Je bent nu klaar om AR te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om AR voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van AR. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ AR koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Arweave Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Arweave

Wij hebben 51 exchanges in de vergelijk tool die Arweave verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar AR bewaren

Je kan AR bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de AR tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Arweave-token kopen Vind een exchange om AR te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Arweave tokens verkopen Je kan jouw AR verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Arweave tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw AR wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan AR dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Arweave Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van AR zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met AR
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)