Waar Aurory kopen

AURORY KOERS

€ 0,43

+0.87 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

AURY naar EUR

*
AURY

€ 0,43

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Aurory

De Aurory koers van vandaag is €0.43 met een 24 uurs handelsvolume van €232,411. Wij werken de AURY koers in realtime bij naar EUR. Aurory is de afgelopen 24 uur met 0.87 toegenomen. Aurory staat in de Crypto.nl ranglijst op #964, met een marktkapitalisatie van €24,691,894. Er zijn 57,490,361 van de 100,000,000 AURY tokens in circulatie. Wil je Aurory kopen? Ga dan naar de Aurory exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Aurory snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Aurory

Hoe koop je Aurory Token (AURY)

Leer hoe je eenvoudig Aurory Token (AURY) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Aurory Token (AURY) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van AURY:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Aurory met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je AURY wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van AURY vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om AURY te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
LATOKEN

Points:

50

Rating:

0

3
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

4
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

5
*
ZT

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Aurory Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om AURY met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Aurory Tokens kopen

Je bent nu klaar om AURY te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om AURY voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van AURY. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ AURY koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Aurory Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Aurory

Wij hebben 17 exchanges in de vergelijk tool die Aurory verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar AURY bewaren

Je kan AURY bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de AURY tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Aurory-token kopen Vind een exchange om AURY te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Aurory tokens verkopen Je kan jouw AURY verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Aurory tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw AURY wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan AURY dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Aurory Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van AURY zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met AURY
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)