Waar Aurox kopen

AUROX KOERS

21.25

-0.70 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

URUS naar EUR

*
URUS

21.25

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Aurox

De Aurox koers van vandaag is €21.25 met een 24 uurs handelsvolume van €274,769. Wij werken de URUS koers in realtime bij naar EUR. Aurox is de afgelopen 24 uur met 0.31 gedaald. Aurox staat in de Crypto.nl ranglijst op #920, met een marktkapitalisatie van €274,769. Er zijn 460,436 van de 1,000,000 URUS tokens in circulatie. Wil je Aurox kopen? Ga dan naar de Aurox exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Aurox snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Aurox

Hoe koop je Aurox Token (URUS)

Leer hoe je eenvoudig Aurox Token (URUS) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Aurox Token (URUS) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van URUS:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Aurox met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je URUS wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van URUS vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om URUS te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
PancakeSwap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


2
*
Hotbit

Price:

€ 18,23

Points:

50

Rating:

3.5


3
*
Gate.io

Price:

€ 19,13

Points:

50

Rating:

0


4
*
Uniswap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


5
*
KuCoin

Price:

€ 18,97

Points:

50

Rating:

3.8

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Aurox Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om URUS met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Aurox Tokens kopen

Je bent nu klaar om URUS te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om URUS voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van URUS. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ URUS koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Aurox Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Aurox

Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die Aurox verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar URUS bewaren

Je kan URUS bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de URUS tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Aurox-token kopen Vind een exchange om URUS te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Aurox tokens verkopen Je kan jouw URUS verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Aurox tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw URUS wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan URUS dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Aurox Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van URUS zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met URUS
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)