Waar BEAM kopen

  BEAM KOERS

  0.087518

  -0.95 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  BEAM naar EUR

  *
  BEAM

  0.087518

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over BEAM

  De BEAM koers van vandaag is €0.087518 met een 24 uurs handelsvolume van €477,845. Wij werken de BEAM koers in realtime bij naar EUR. BEAM is de afgelopen 24 uur met 2.19 gedaald. BEAM staat in de Crypto.nl ranglijst op #1342, met een marktkapitalisatie van €477,845. Er zijn 148,152,520 van de 262,800,000 BEAM tokens in circulatie. Wil je BEAM kopen? Ga dan naar de BEAM exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om BEAM snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over BEAM

  Hoe koop je BEAM Token (BEAM)

  Leer hoe je eenvoudig BEAM Token (BEAM) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. BEAM Token (BEAM) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van BEAM:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van BEAM met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je BEAM wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van BEAM vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om BEAM te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Hotbit

  Price:

  € 0,03

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  2
  *
  Gate.io

  Price:

  € 0,02

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  MEXC

  Price:

  € 0,02

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  BKEX

  Price:

  € 0,18

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  CoinEx

  Price:

  € 0,03

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en BEAM Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om BEAM met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: BEAM Tokens kopen

  Je bent nu klaar om BEAM te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om BEAM voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van BEAM. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ BEAM koers pagina gaan. Op deze pagina vind je BEAM Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met BEAM

  Wij hebben 18 exchanges in de vergelijk tool die BEAM verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar BEAM bewaren

  Je kan BEAM bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de BEAM tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar BEAM-token kopen Vind een exchange om BEAM te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je BEAM tokens verkopen Je kan jouw BEAM verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw BEAM tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw BEAM wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan BEAM dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief BEAM Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van BEAM zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met BEAM
  *
  Coinmerce

  Munten bassin

  0 (0 Reviews)