Waar Beethoven X kopen

BEETHOVEN X KOERS

€ 0,04

-1.20 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

BEETS naar EUR

*
BEETS

€ 0,04

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Beethoven X

De Beethoven X koers van vandaag is €0.04 met een 24 uurs handelsvolume van €14,339. Wij werken de BEETS koers in realtime bij naar EUR. Beethoven X is de afgelopen 24 uur met 1.20 gedaald. Beethoven X staat in de Crypto.nl ranglijst op #1650, met een marktkapitalisatie van €6,845,183. Er zijn 184,554,539 van de 226,945,778.46 BEETS tokens in circulatie. Wil je Beethoven X kopen? Ga dan naar de Beethoven X exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Beethoven X snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Beethoven X

Hoe koop je Beethoven X Token (BEETS)

Leer hoe je eenvoudig Beethoven X Token (BEETS) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Beethoven X Token (BEETS) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van BEETS:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Beethoven X met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je BEETS wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van BEETS vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om BEETS te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

2
*
BKEX

Points:

50

Rating:

0

3
*
SpookySwap

Points:

50

Rating:

0

4
*
SpiritSwap

Points:

50

Rating:

0

5
*
Solidly

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Beethoven X Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om BEETS met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Beethoven X Tokens kopen

Je bent nu klaar om BEETS te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om BEETS voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van BEETS. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ BEETS koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Beethoven X Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Beethoven X

Wij hebben 9 exchanges in de vergelijk tool die Beethoven X verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar BEETS bewaren

Je kan BEETS bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de BEETS tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Beethoven X-token kopen Vind een exchange om BEETS te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Beethoven X tokens verkopen Je kan jouw BEETS verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Beethoven X tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw BEETS wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan BEETS dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Beethoven X Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van BEETS zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met BEETS
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)