Waar Binance Coin (Wormhole) kopen

  BINANCE COIN (WORMHOLE) KOERS

  220.67

  +0.58 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  BNB naar EUR

  *
  BNB

  220.67

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Binance Coin (Wormhole)

  De Binance Coin (Wormhole) koers van vandaag is €220.67 met een 24 uurs handelsvolume van €16,465. Wij werken de BNB koers in realtime bij naar EUR. Binance Coin (Wormhole) is de afgelopen 24 uur met 0.14 toegenomen. Binance Coin (Wormhole) staat in de Crypto.nl ranglijst op #null, met een marktkapitalisatie van €16,465.47. Er zijn 0 van de 6,850.519 BNB tokens in circulatie. Wil je Binance Coin (Wormhole) kopen? Ga dan naar de Binance Coin (Wormhole) exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Binance Coin (Wormhole) snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Binance Coin (Wormhole)

  Hoe koop je Binance Coin (Wormhole) Token (BNB)

  Leer hoe je eenvoudig Binance Coin (Wormhole) Token (BNB) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Binance Coin (Wormhole) Token (BNB) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van BNB:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Binance Coin (Wormhole) met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je BNB wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van BNB vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om BNB te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Binance Coin (Wormhole) Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om BNB met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Binance Coin (Wormhole) Tokens kopen

  Je bent nu klaar om BNB te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om BNB voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van BNB. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ BNB koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Binance Coin (Wormhole) Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Binance Coin (Wormhole)

  Wij hebben 0 exchanges in de vergelijk tool die Binance Coin (Wormhole) verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar BNB bewaren

  Je kan BNB bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de BNB tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Binance Coin (Wormhole)-token kopen Vind een exchange om BNB te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Binance Coin (Wormhole) tokens verkopen Je kan jouw BNB verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Binance Coin (Wormhole) tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw BNB wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan BNB dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Binance Coin (Wormhole) Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van BNB zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met BNB
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)