Waar Bit2Me kopen

BIT2ME KOERS

€ 0.00769294

-1.73 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

B2M naar EUR

*
B2M

$ 0.00822527

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Bit2Me

De Bit2Me koers van vandaag is €0.00769294 met een 24 uurs handelsvolume van €97,744. Wij werken de B2M koers in realtime bij naar EUR. Bit2Me is de afgelopen 24 uur met 1.73 gedaald. Bit2Me staat in de Crypto.nl ranglijst op #748, met een marktkapitalisatie van €40,319,094. Er zijn 4,901,390,000 van de 5,000,000,000 B2M tokens in circulatie. Wil je Bit2Me kopen? Ga dan naar de Bit2Me exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Bit2Me snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Bit2Me

Hoe koop je Bit2Me Token (B2M)

Leer hoe je eenvoudig Bit2Me Token (B2M) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Bit2Me Token (B2M) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van B2M:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Bit2Me met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je B2M wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van B2M vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om B2M te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

2
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

3
*
Bittrex Global

Points:

50

Rating:

0

4
*
QuickSwap

Points:

50

Rating:

0

5
*
Bitfinex

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Bit2Me Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om B2M met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Bit2Me Tokens kopen

Je bent nu klaar om B2M te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om B2M voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van B2M. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ B2M koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Bit2Me Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Bit2Me

Wij hebben 6 exchanges in de vergelijk tool die Bit2Me verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar B2M bewaren

Je kan B2M bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de B2M tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Bit2Me-token kopen Vind een exchange om B2M te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Bit2Me tokens verkopen Je kan jouw B2M verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Bit2Me tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw B2M wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan B2M dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Bit2Me Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van B2M zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met B2M
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)