Waar Bitrue Coin kopen

BITRUE COIN KOERS

€ 0,04

-3.76 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

BTR naar EUR

*
BTR

€ 0,04

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Bitrue Coin

De Bitrue Coin koers van vandaag is €0.04 met een 24 uurs handelsvolume van €7,659,284. Wij werken de BTR koers in realtime bij naar EUR. Bitrue Coin is de afgelopen 24 uur met 3.76 gedaald. Bitrue Coin staat in de Crypto.nl ranglijst op #1377, met een marktkapitalisatie van €11,335,949. Er zijn 306,551,625 van de 801,307,097 BTR tokens in circulatie. Wil je Bitrue Coin kopen? Ga dan naar de Bitrue Coin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Bitrue Coin snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Bitrue Coin

Hoe koop je Bitrue Coin Token (BTR)

Leer hoe je eenvoudig Bitrue Coin Token (BTR) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Bitrue Coin Token (BTR) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van BTR:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Bitrue Coin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je BTR wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van BTR vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om BTR te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Bitrue

Points:

50

Rating:

0

2
*
ProBit Global

Points:

50

Rating:

0

3
*
OceanEx

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Bitrue Coin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om BTR met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Bitrue Coin Tokens kopen

Je bent nu klaar om BTR te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om BTR voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van BTR. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ BTR koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Bitrue Coin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Bitrue Coin

Wij hebben 3 exchanges in de vergelijk tool die Bitrue Coin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar BTR bewaren

Je kan BTR bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de BTR tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Bitrue Coin-token kopen Vind een exchange om BTR te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Bitrue Coin tokens verkopen Je kan jouw BTR verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Bitrue Coin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw BTR wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan BTR dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Bitrue Coin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van BTR zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met BTR
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)