Waar Black Phoenix kopen

BLACK PHOENIX KOERS

€ 0.00002306

-30.28 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

BPX naar EUR

*
BPX

$ 0.00002710

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Black Phoenix

De Black Phoenix koers van vandaag is €0.00002306 met een 24 uurs handelsvolume van €1,095. Wij werken de BPX koers in realtime bij naar EUR. Black Phoenix is de afgelopen 24 uur met 30.28 gedaald. Black Phoenix staat in de Crypto.nl ranglijst op #246, met een marktkapitalisatie van €257,425,776. Er zijn 1,490,000,000 van de 4,000,000,000 BPX tokens in circulatie. Wil je Black Phoenix kopen? Ga dan naar de Black Phoenix exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Black Phoenix snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Black Phoenix

Hoe koop je Black Phoenix Token (BPX)

Leer hoe je eenvoudig Black Phoenix Token (BPX) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Black Phoenix Token (BPX) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van BPX:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Black Phoenix met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je BPX wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van BPX vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om BPX te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Bitrue

Points:

50

Rating:

0

2
*
XT.COM

Points:

50

Rating:

0

3
*
AAX

Points:

50

Rating:

0

4
*
FameEX

Points:

50

Rating:

0

5
*

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Black Phoenix Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om BPX met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Black Phoenix Tokens kopen

Je bent nu klaar om BPX te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om BPX voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van BPX. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ BPX koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Black Phoenix Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Black Phoenix

Wij hebben 6 exchanges in de vergelijk tool die Black Phoenix verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar BPX bewaren

Je kan BPX bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de BPX tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Black Phoenix-token kopen Vind een exchange om BPX te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Black Phoenix tokens verkopen Je kan jouw BPX verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Black Phoenix tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw BPX wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan BPX dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Black Phoenix Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van BPX zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met BPX
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)