Waar BlackCoin kopen

BLACKCOIN KOERS

€ 0,02

+1.72 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

BLK naar EUR

*
BLK

€ 0,02

Koers

0.00

Transactiekosten

Over BlackCoin

De BlackCoin koers van vandaag is €0.02 met een 24 uurs handelsvolume van €255. Wij werken de BLK koers in realtime bij naar EUR. BlackCoin is de afgelopen 24 uur met 1.72 toegenomen. BlackCoin staat in de Crypto.nl ranglijst op #2537, met een marktkapitalisatie van €1,441,239. Er zijn 62,800,274 van de 100,000,000 BLK tokens in circulatie. Wil je BlackCoin kopen? Ga dan naar de BlackCoin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om BlackCoin snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over BlackCoin

Hoe koop je BlackCoin Token (BLK)

Leer hoe je eenvoudig BlackCoin Token (BLK) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. BlackCoin Token (BLK) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van BLK:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van BlackCoin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je BLK wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van BLK vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om BLK te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*

Points:

50

Rating:

0

2
*
Bittrex Global

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
FreiExchange

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en BlackCoin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om BLK met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: BlackCoin Tokens kopen

Je bent nu klaar om BLK te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om BLK voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van BLK. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ BLK koers pagina gaan. Op deze pagina vind je BlackCoin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met BlackCoin

Wij hebben 4 exchanges in de vergelijk tool die BlackCoin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar BLK bewaren

Je kan BLK bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de BLK tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar BlackCoin-token kopen Vind een exchange om BLK te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je BlackCoin tokens verkopen Je kan jouw BLK verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw BlackCoin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw BLK wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan BLK dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief BlackCoin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van BLK zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met BLK
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)