Waar Blockchain Monster Hunt kopen

BLOCKCHAIN MONSTER HUNT KOERS

€ 0.00503697

-4.32 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

BCMC naar EUR

*
BCMC

$ 0.00503697

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Blockchain Monster Hunt

De Blockchain Monster Hunt koers van vandaag is €0.00503697 met een 24 uurs handelsvolume van €17,902. Wij werken de BCMC koers in realtime bij naar EUR. Blockchain Monster Hunt is de afgelopen 24 uur met 4.32 gedaald. Blockchain Monster Hunt staat in de Crypto.nl ranglijst op #2655, met een marktkapitalisatie van €1,190,003. Er zijn 236,144,679 van de 1,000,000,000 BCMC tokens in circulatie. Wil je Blockchain Monster Hunt kopen? Ga dan naar de Blockchain Monster Hunt exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Blockchain Monster Hunt snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Blockchain Monster Hunt

Hoe koop je Blockchain Monster Hunt Token (BCMC)

Leer hoe je eenvoudig Blockchain Monster Hunt Token (BCMC) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Blockchain Monster Hunt Token (BCMC) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van BCMC:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Blockchain Monster Hunt met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je BCMC wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van BCMC vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om BCMC te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

4
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

5
*

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Blockchain Monster Hunt Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om BCMC met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Blockchain Monster Hunt Tokens kopen

Je bent nu klaar om BCMC te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om BCMC voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van BCMC. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ BCMC koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Blockchain Monster Hunt Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Blockchain Monster Hunt

Wij hebben 13 exchanges in de vergelijk tool die Blockchain Monster Hunt verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar BCMC bewaren

Je kan BCMC bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de BCMC tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Blockchain Monster Hunt-token kopen Vind een exchange om BCMC te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Blockchain Monster Hunt tokens verkopen Je kan jouw BCMC verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Blockchain Monster Hunt tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw BCMC wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan BCMC dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Blockchain Monster Hunt Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van BCMC zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met BCMC
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)