Waar Bytom kopen

  BYTOM KOERS

  0.00998322

  -1.57 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  BTM naar EUR

  *
  BTM

  0.00998322

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Bytom

  De Bytom koers van vandaag is €0.00998322 met een 24 uurs handelsvolume van €326,270. Wij werken de BTM koers in realtime bij naar EUR. Bytom is de afgelopen 24 uur met 1.62 gedaald. Bytom staat in de Crypto.nl ranglijst op #810, met een marktkapitalisatie van €326,270. Er zijn 1,800,654,319 van de 2,100,000,000 BTM tokens in circulatie. Wil je Bytom kopen? Ga dan naar de Bytom exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Bytom snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Bytom

  Hoe koop je Bytom Token (BTM)

  Leer hoe je eenvoudig Bytom Token (BTM) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Bytom Token (BTM) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van BTM:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Bytom met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je BTM wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van BTM vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om BTM te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Hotbit

  Price:

  € 0,02

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  2
  *
  Gate.io

  Price:

  € 0,03

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  MEXC

  Price:

  € 0,03

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  ZT

  Price:

  € 0,01

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  BKEX

  Price:

  € 0,02

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Bytom Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om BTM met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Bytom Tokens kopen

  Je bent nu klaar om BTM te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om BTM voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van BTM. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ BTM koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Bytom Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Bytom

  Wij hebben 15 exchanges in de vergelijk tool die Bytom verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar BTM bewaren

  Je kan BTM bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de BTM tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Bytom-token kopen Vind een exchange om BTM te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Bytom tokens verkopen Je kan jouw BTM verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Bytom tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw BTM wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan BTM dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Bytom Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van BTM zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met BTM
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)