Waar Celo Euro kopen

  CELO EURO KOERS

  1.055

  +3.88 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  CEUR naar EUR

  *
  CEUR

  1.055

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Celo Euro

  De Celo Euro koers van vandaag is €1.055 met een 24 uurs handelsvolume van €51,821. Wij werken de CEUR koers in realtime bij naar EUR. Celo Euro is de afgelopen 24 uur met 3.73 toegenomen. Celo Euro staat in de Crypto.nl ranglijst op #945, met een marktkapitalisatie van €51,821. Er zijn 13,324,143 van de 11,005,846 CEUR tokens in circulatie. Wil je Celo Euro kopen? Ga dan naar de Celo Euro exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Celo Euro snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Celo Euro

  Hoe koop je Celo Euro Token (CEUR)

  Leer hoe je eenvoudig Celo Euro Token (CEUR) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Celo Euro Token (CEUR) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van CEUR:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Celo Euro met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je CEUR wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van CEUR vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om CEUR te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Gate.io

  Price:

  € 1,00

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  KuCoin

  Price:

  € 0,99

  Points:

  50

  Rating:

  3.8


  3
  *
  Bitget

  Price:

  € 1,00

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  SushiSwap (Celo)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  Symmetric (Celo)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Celo Euro Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om CEUR met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Celo Euro Tokens kopen

  Je bent nu klaar om CEUR te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om CEUR voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van CEUR. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ CEUR koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Celo Euro Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Celo Euro

  Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die Celo Euro verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar CEUR bewaren

  Je kan CEUR bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de CEUR tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Celo Euro-token kopen Vind een exchange om CEUR te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Celo Euro tokens verkopen Je kan jouw CEUR verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Celo Euro tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw CEUR wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan CEUR dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Celo Euro Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van CEUR zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met CEUR
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)