Waar ChainX kopen

CHAINX KOERS

€ 0,12

+0.65 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

PCX naar EUR

*
PCX

€ 0,14

Koers

0.00

Transactiekosten

Over ChainX

De ChainX koers van vandaag is €0.12 met een 24 uurs handelsvolume van €69,928. Wij werken de PCX koers in realtime bij naar EUR. ChainX is de afgelopen 24 uur met 0.65 toegenomen. ChainX staat in de Crypto.nl ranglijst op #0, met een marktkapitalisatie van €0. Er zijn 0 van de 21,000,000 PCX tokens in circulatie. Wil je ChainX kopen? Ga dan naar de ChainX exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om ChainX snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over ChainX

Hoe koop je ChainX Token (PCX)

Leer hoe je eenvoudig ChainX Token (PCX) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. ChainX Token (PCX) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van PCX:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van ChainX met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je PCX wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van PCX vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om PCX te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

5
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en ChainX Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om PCX met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: ChainX Tokens kopen

Je bent nu klaar om PCX te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om PCX voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van PCX. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ PCX koers pagina gaan. Op deze pagina vind je ChainX Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met ChainX

Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die ChainX verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar PCX bewaren

Je kan PCX bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de PCX tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar ChainX-token kopen Vind een exchange om PCX te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je ChainX tokens verkopen Je kan jouw PCX verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw ChainX tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw PCX wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan PCX dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief ChainX Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van PCX zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met PCX
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)