Waar Circuits of Value kopen

CIRCUITS OF VALUE KOERS

€ 0,02

-0.51 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

COVAL naar EUR

*
COVAL

€ 0,02

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Circuits of Value

De Circuits of Value koers van vandaag is €0.02 met een 24 uurs handelsvolume van €443,447. Wij werken de COVAL koers in realtime bij naar EUR. Circuits of Value is de afgelopen 24 uur met 0.51 gedaald. Circuits of Value staat in de Crypto.nl ranglijst op #780, met een marktkapitalisatie van €37,366,603. Er zijn 1,784,838,484 van de 1,784,838,483.907 COVAL tokens in circulatie. Wil je Circuits of Value kopen? Ga dan naar de Circuits of Value exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Circuits of Value snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Circuits of Value

Hoe koop je Circuits of Value Token (COVAL)

Leer hoe je eenvoudig Circuits of Value Token (COVAL) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Circuits of Value Token (COVAL) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van COVAL:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Circuits of Value met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je COVAL wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van COVAL vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om COVAL te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*

Points:

50

Rating:

0

3
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

4
*
ZT

Points:

50

Rating:

0

5
*

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Circuits of Value Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om COVAL met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Circuits of Value Tokens kopen

Je bent nu klaar om COVAL te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om COVAL voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van COVAL. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ COVAL koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Circuits of Value Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Circuits of Value

Wij hebben 14 exchanges in de vergelijk tool die Circuits of Value verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar COVAL bewaren

Je kan COVAL bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de COVAL tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Circuits of Value-token kopen Vind een exchange om COVAL te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Circuits of Value tokens verkopen Je kan jouw COVAL verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Circuits of Value tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw COVAL wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan COVAL dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Circuits of Value Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van COVAL zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met COVAL
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)