Waar ClearDAO kopen

CLEARDAO KOERS

€ 0.00163314

-1.14 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

CLH naar EUR

*
CLH

$ 0.00164271

Koers

0.00

Transactiekosten

Over ClearDAO

De ClearDAO koers van vandaag is €0.00163314 met een 24 uurs handelsvolume van €134,166. Wij werken de CLH koers in realtime bij naar EUR. ClearDAO is de afgelopen 24 uur met 1.14 gedaald. ClearDAO staat in de Crypto.nl ranglijst op #2892, met een marktkapitalisatie van €794,657. Er zijn 484,673,810 van de 625,357,143 CLH tokens in circulatie. Wil je ClearDAO kopen? Ga dan naar de ClearDAO exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om ClearDAO snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over ClearDAO

Hoe koop je ClearDAO Token (CLH)

Leer hoe je eenvoudig ClearDAO Token (CLH) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. ClearDAO Token (CLH) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van CLH:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van ClearDAO met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je CLH wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van CLH vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om CLH te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
LATOKEN

Points:

50

Rating:

0

3
*
KuCoin

Points:

50

Rating:

3.8

4
*
ZT

Points:

50

Rating:

0

5
*
CoinW

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en ClearDAO Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om CLH met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: ClearDAO Tokens kopen

Je bent nu klaar om CLH te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om CLH voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van CLH. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ CLH koers pagina gaan. Op deze pagina vind je ClearDAO Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met ClearDAO

Wij hebben 5 exchanges in de vergelijk tool die ClearDAO verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar CLH bewaren

Je kan CLH bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de CLH tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar ClearDAO-token kopen Vind een exchange om CLH te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je ClearDAO tokens verkopen Je kan jouw CLH verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw ClearDAO tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw CLH wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan CLH dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief ClearDAO Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van CLH zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met CLH
*
AEX

Munten bassin

0 (0 Reviews)