Waar Coin98 kopen

COIN98 KOERS

€ 0,16

-15.29 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

C98 naar EUR

*
C98

€ 0,16

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Coin98

De Coin98 koers van vandaag is €0.16 met een 24 uurs handelsvolume van €18,848,865. Wij werken de C98 koers in realtime bij naar EUR. Coin98 is de afgelopen 24 uur met 15.29 gedaald. Coin98 staat in de Crypto.nl ranglijst op #229, met een marktkapitalisatie van €233,460,996. Er zijn 733,888,778 van de 1,000,000,000 C98 tokens in circulatie. Wil je Coin98 kopen? Ga dan naar de Coin98 exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Coin98 snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Coin98

Hoe koop je Coin98 Token (C98)

Leer hoe je eenvoudig Coin98 Token (C98) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Coin98 Token (C98) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van C98:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Coin98 met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je C98 wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van C98 vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om C98 te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*
PancakeSwap v2 (BSC)

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Coin98 Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om C98 met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Coin98 Tokens kopen

Je bent nu klaar om C98 te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om C98 voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van C98. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ C98 koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Coin98 Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Coin98

Wij hebben 66 exchanges in de vergelijk tool die Coin98 verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar C98 bewaren

Je kan C98 bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de C98 tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Coin98-token kopen Vind een exchange om C98 te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Coin98 tokens verkopen Je kan jouw C98 verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Coin98 tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw C98 wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan C98 dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Coin98 Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van C98 zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met C98
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)