Waar CoinEx kopen

COINEX KOERS

0.0271963

-6.58 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

CET naar EUR

*
CET

0.0271963

Koers

0.00

Transactiekosten

Over CoinEx

De CoinEx koers van vandaag is €0.0271963 met een 24 uurs handelsvolume van €1,116,963. Wij werken de CET koers in realtime bij naar EUR. CoinEx is de afgelopen 24 uur met 6.10 gedaald. CoinEx staat in de Crypto.nl ranglijst op #300, met een marktkapitalisatie van €1,116,963. Er zijn 3,118,246,973 van de 5,868,849,037.613 CET tokens in circulatie. Wil je CoinEx kopen? Ga dan naar de CoinEx exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om CoinEx snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over CoinEx

Hoe koop je CoinEx Token (CET)

Leer hoe je eenvoudig CoinEx Token (CET) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. CoinEx Token (CET) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van CET:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van CoinEx met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je CET wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van CET vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om CET te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
CoinEx

Price:

€ 0,03

Points:

50

Rating:

0


2
*
AscendEX (BitMax)

Price:

€ 0,03

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en CoinEx Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om CET met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: CoinEx Tokens kopen

Je bent nu klaar om CET te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om CET voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van CET. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ CET koers pagina gaan. Op deze pagina vind je CoinEx Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met CoinEx

Wij hebben 2 exchanges in de vergelijk tool die CoinEx verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar CET bewaren

Je kan CET bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de CET tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar CoinEx-token kopen Vind een exchange om CET te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je CoinEx tokens verkopen Je kan jouw CET verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw CoinEx tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw CET wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan CET dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief CoinEx Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van CET zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met CET
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)