Waar Dash kopen

  DASH KOERS

  27.06

  -1.99 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  DASH naar EUR

  *
  DASH

  27.06

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Dash

  De Dash koers van vandaag is €27.06 met een 24 uurs handelsvolume van €47,400,060. Wij werken de DASH koers in realtime bij naar EUR. Dash is de afgelopen 24 uur met 1.98 gedaald. Dash staat in de Crypto.nl ranglijst op #138, met een marktkapitalisatie van €47,400,060. Er zijn 11,559,548 van de 18,920,000 DASH tokens in circulatie. Wil je Dash kopen? Ga dan naar de Dash exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Dash snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Dash

  Hoe koop je Dash Token (DASH)

  Leer hoe je eenvoudig Dash Token (DASH) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Dash Token (DASH) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van DASH:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Dash met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je DASH wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van DASH vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om DASH te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Hotbit

  Price:

  € 28,68

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  2
  *
  Gate.io

  Price:

  € 24,45

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  MEXC

  Price:

  € 24,45

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  ZT

  Price:

  € 27,52

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  LATOKEN

  Price:

  € 24,50

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Dash Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om DASH met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Dash Tokens kopen

  Je bent nu klaar om DASH te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om DASH voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van DASH. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ DASH koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Dash Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Dash

  Wij hebben 118 exchanges in de vergelijk tool die Dash verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar DASH bewaren

  Je kan DASH bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de DASH tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Dash-token kopen Vind een exchange om DASH te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Dash tokens verkopen Je kan jouw DASH verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Dash tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw DASH wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan DASH dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Dash Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van DASH zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met DASH
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)