Waar DEUS Finance kopen

DEUS FINANCE KOERS

57.8

+10.96 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

DEUS naar EUR

*
DEUS

57.8

Koers

0.00

Transactiekosten

Over DEUS Finance

De DEUS Finance koers van vandaag is €57.8 met een 24 uurs handelsvolume van €232,339. Wij werken de DEUS koers in realtime bij naar EUR. DEUS Finance is de afgelopen 24 uur met 11.06 toegenomen. DEUS Finance staat in de Crypto.nl ranglijst op #863, met een marktkapitalisatie van €232,339. Er zijn 230,521 van de 302,000 DEUS tokens in circulatie. Wil je DEUS Finance kopen? Ga dan naar de DEUS Finance exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om DEUS Finance snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over DEUS Finance

Hoe koop je DEUS Finance Token (DEUS)

Leer hoe je eenvoudig DEUS Finance Token (DEUS) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. DEUS Finance Token (DEUS) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van DEUS:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van DEUS Finance met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je DEUS wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van DEUS vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om DEUS te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
Gate.io

Price:

€ 46,72

Points:

50

Rating:

0


2
*
MEXC

Price:

€ 46,16

Points:

50

Rating:

0


3
*
QuickSwap

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


4
*
SpookySwap

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


5
*
SpiritSwap

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en DEUS Finance Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om DEUS met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: DEUS Finance Tokens kopen

Je bent nu klaar om DEUS te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om DEUS voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van DEUS. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ DEUS koers pagina gaan. Op deze pagina vind je DEUS Finance Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met DEUS Finance

Wij hebben 8 exchanges in de vergelijk tool die DEUS Finance verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar DEUS bewaren

Je kan DEUS bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de DEUS tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar DEUS Finance-token kopen Vind een exchange om DEUS te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je DEUS Finance tokens verkopen Je kan jouw DEUS verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw DEUS Finance tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw DEUS wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan DEUS dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief DEUS Finance Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van DEUS zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met DEUS
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)