Waar DeXe kopen

  DEXE KOERS

  14.48

  -0.14 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  DEXE naar EUR

  *
  DEXE

  14.48

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over DeXe

  De DeXe koers van vandaag is €14.48 met een 24 uurs handelsvolume van €4,765,225. Wij werken de DEXE koers in realtime bij naar EUR. DeXe is de afgelopen 24 uur met 0.76 gedaald. DeXe staat in de Crypto.nl ranglijst op #119, met een marktkapitalisatie van €4,765,225. Er zijn 57,102,915 van de 96,504,599.336 DEXE tokens in circulatie. Wil je DeXe kopen? Ga dan naar de DeXe exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om DeXe snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over DeXe

  Hoe koop je DeXe Token (DEXE)

  Leer hoe je eenvoudig DeXe Token (DEXE) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. DeXe Token (DEXE) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van DEXE:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van DeXe met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je DEXE wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van DEXE vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om DEXE te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  Coinmerce

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  PancakeSwap v2 (BSC)

  Price:

  € 0

  Points:

  50

  Rating:

  0


  3
  *
  Hotbit

  Price:

  € 2,29

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  4
  *
  Gate.io

  Price:

  € 2,11

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  MEXC

  Price:

  € 2,11

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en DeXe Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om DEXE met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: DeXe Tokens kopen

  Je bent nu klaar om DEXE te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om DEXE voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van DEXE. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ DEXE koers pagina gaan. Op deze pagina vind je DeXe Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met DeXe

  Wij hebben 18 exchanges in de vergelijk tool die DeXe verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar DEXE bewaren

  Je kan DEXE bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de DEXE tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar DeXe-token kopen Vind een exchange om DEXE te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je DeXe tokens verkopen Je kan jouw DEXE verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw DeXe tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw DEXE wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan DEXE dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief DeXe Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van DEXE zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met DEXE
  *
  Coinmerce

  Munten bassin

  0 (0 Reviews)