Waar DFI.money kopen

DFI.MONEY KOERS

€ 268,28

-1.39 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

YFII naar EUR

*
YFII

€ 268,28

Koers

0.00

Transactiekosten

Over DFI.money

De DFI.money koers van vandaag is €268.28 met een 24 uurs handelsvolume van €4,840,498. Wij werken de YFII koers in realtime bij naar EUR. DFI.money is de afgelopen 24 uur met 1.39 gedaald. DFI.money staat in de Crypto.nl ranglijst op #1222, met een marktkapitalisatie van €10,705,622. Er zijn 39,732 van de 40,000 YFII tokens in circulatie. Wil je DFI.money kopen? Ga dan naar de DFI.money exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om DFI.money snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over DFI.money

Hoe koop je DFI.money Token (YFII)

Leer hoe je eenvoudig DFI.money Token (YFII) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. DFI.money Token (YFII) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van YFII:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van DFI.money met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je YFII wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van YFII vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om YFII te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

2
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en DFI.money Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om YFII met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: DFI.money Tokens kopen

Je bent nu klaar om YFII te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om YFII voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van YFII. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ YFII koers pagina gaan. Op deze pagina vind je DFI.money Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met DFI.money

Wij hebben 53 exchanges in de vergelijk tool die DFI.money verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar YFII bewaren

Je kan YFII bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de YFII tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar DFI.money-token kopen Vind een exchange om YFII te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je DFI.money tokens verkopen Je kan jouw YFII verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw DFI.money tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw YFII wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan YFII dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief DFI.money Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van YFII zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met YFII
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)