Waar district0x kopen

DISTRICT0X KOERS

€ 0,04

+2.65 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

DNT naar EUR

*
DNT

€ 0,04

Koers

0.00

Transactiekosten

Over district0x

De district0x koers van vandaag is €0.04 met een 24 uurs handelsvolume van €212,759. Wij werken de DNT koers in realtime bij naar EUR. district0x is de afgelopen 24 uur met 2.65 toegenomen. district0x staat in de Crypto.nl ranglijst op #812, met een marktkapitalisatie van €29,844,886. Er zijn 751,221,716 van de 1,000,000,000 DNT tokens in circulatie. Wil je district0x kopen? Ga dan naar de district0x exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om district0x snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over district0x

Hoe koop je district0x Token (DNT)

Leer hoe je eenvoudig district0x Token (DNT) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. district0x Token (DNT) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van DNT:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van district0x met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je DNT wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van DNT vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om DNT te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*

Points:

50

Rating:

0

4
*
CoinEx

Points:

50

Rating:

0

5
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en district0x Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om DNT met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: district0x Tokens kopen

Je bent nu klaar om DNT te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om DNT voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van DNT. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ DNT koers pagina gaan. Op deze pagina vind je district0x Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met district0x

Wij hebben 32 exchanges in de vergelijk tool die district0x verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar DNT bewaren

Je kan DNT bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de DNT tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar district0x-token kopen Vind een exchange om DNT te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je district0x tokens verkopen Je kan jouw DNT verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw district0x tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw DNT wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan DNT dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief district0x Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van DNT zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met DNT
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)