Waar Dogecoin kopen

  DOGECOIN KOERS

  0.185015

  +1.08 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  DOGE naar EUR

  *
  DOGE

  0.185015

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Dogecoin

  De Dogecoin koers van vandaag is €0.185015 met een 24 uurs handelsvolume van €2,133,896,307. Wij werken de DOGE koers in realtime bij naar EUR. Dogecoin is de afgelopen 24 uur met 0.16 toegenomen. Dogecoin staat in de Crypto.nl ranglijst op #9, met een marktkapitalisatie van €2,133,896,307. Er zijn 143,841,446,384 van de 143,854,876,383.705 DOGE tokens in circulatie. Wil je Dogecoin kopen? Ga dan naar de Dogecoin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Dogecoin snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Dogecoin

  Hoe koop je Dogecoin Token (DOGE)

  Leer hoe je eenvoudig Dogecoin Token (DOGE) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Dogecoin Token (DOGE) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van DOGE:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Dogecoin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je DOGE wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van DOGE vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om DOGE te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  PancakeSwap v2 (BSC)

  Price:

  € 0,07

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  Hotbit

  Price:

  € 0,07

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  3
  *
  Gate.io

  Price:

  € 0,06

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  MEXC

  Price:

  € 0,06

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  ZT

  Price:

  € 0,06

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Dogecoin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om DOGE met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Dogecoin Tokens kopen

  Je bent nu klaar om DOGE te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om DOGE voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van DOGE. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ DOGE koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Dogecoin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Dogecoin

  Wij hebben 182 exchanges in de vergelijk tool die Dogecoin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar DOGE bewaren

  Je kan DOGE bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de DOGE tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Dogecoin-token kopen Vind een exchange om DOGE te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Dogecoin tokens verkopen Je kan jouw DOGE verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Dogecoin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw DOGE wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan DOGE dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Dogecoin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van DOGE zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met DOGE
  *
  Coinmerce

  Munten bassin

  0 (0 Reviews)