Waar dotmoovs kopen

DOTMOOVS KOERS

0.00600165

-7.90 %

1D

7D

30D

YTD

ALL

MOOV naar EUR

*
MOOV

0.00600165

Koers

0.00

Transactiekosten

Over dotmoovs

De dotmoovs koers van vandaag is €0.00600165 met een 24 uurs handelsvolume van €510,143. Wij werken de MOOV koers in realtime bij naar EUR. dotmoovs is de afgelopen 24 uur met 7.67 gedaald. dotmoovs staat in de Crypto.nl ranglijst op #1193, met een marktkapitalisatie van €510,143. Er zijn 900,000,000 van de 1,000,000,000 MOOV tokens in circulatie. Wil je dotmoovs kopen? Ga dan naar de dotmoovs exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om dotmoovs snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over dotmoovs

Hoe koop je dotmoovs Token (MOOV)

Leer hoe je eenvoudig dotmoovs Token (MOOV) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. dotmoovs Token (MOOV) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van MOOV:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van dotmoovs met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je MOOV wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van MOOV vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om MOOV te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.1
*
PancakeSwap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0


2
*
Hotbit

Price:

€ 0,01

Points:

50

Rating:

3.5


3
*
Gate.io

Price:

€ 0,01

Points:

50

Rating:

0


4
*
MEXC

Price:

€ 0,01

Points:

50

Rating:

0


5
*
Uniswap (V2)

Price:

€ 0

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en dotmoovs Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om MOOV met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: dotmoovs Tokens kopen

Je bent nu klaar om MOOV te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om MOOV voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van MOOV. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ MOOV koers pagina gaan. Op deze pagina vind je dotmoovs Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met dotmoovs

Wij hebben 13 exchanges in de vergelijk tool die dotmoovs verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar MOOV bewaren

Je kan MOOV bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de MOOV tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar dotmoovs-token kopen Vind een exchange om MOOV te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je dotmoovs tokens verkopen Je kan jouw MOOV verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw dotmoovs tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw MOOV wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan MOOV dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief dotmoovs Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van MOOV zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met MOOV
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)