Waar Earthcoin kopen

EARTHCOIN KOERS

0.0005303

0

1D

7D

30D

YTD

ALL

EAC naar EUR

*
EAC

0.0005303

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Earthcoin

De Earthcoin koers van vandaag is €0.0005303 met een 24 uurs handelsvolume van €12,550. Wij werken de EAC koers in realtime bij naar EUR. Earthcoin is de afgelopen 24 uur met 0.00 toegenomen. Earthcoin staat in de Crypto.nl ranglijst op #1033, met een marktkapitalisatie van €12,549.53. Er zijn 12,895,908,528 van de 13,500,000,000 EAC tokens in circulatie. Wil je Earthcoin kopen? Ga dan naar de Earthcoin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Earthcoin snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Earthcoin

Hoe koop je Earthcoin Token (EAC)

Leer hoe je eenvoudig Earthcoin Token (EAC) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Earthcoin Token (EAC) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van EAC:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Earthcoin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je EAC wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van EAC vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om EAC te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Earthcoin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om EAC met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Earthcoin Tokens kopen

Je bent nu klaar om EAC te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om EAC voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van EAC. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ EAC koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Earthcoin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Earthcoin

Wij hebben 0 exchanges in de vergelijk tool die Earthcoin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar EAC bewaren

Je kan EAC bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de EAC tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Earthcoin-token kopen Vind een exchange om EAC te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Earthcoin tokens verkopen Je kan jouw EAC verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Earthcoin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw EAC wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan EAC dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Earthcoin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van EAC zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met EAC
*
Bitvavo

Munten bassin

4.8 (1 Reviews)