Waar Enjin Coin kopen

ENJIN COIN KOERS

€ 0,34

-5.46 %

1D

7D

30D

1Y

ALL

ENJ naar EUR

*
ENJ

€ 0,32

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Enjin Coin

De Enjin Coin koers van vandaag is €0.34 met een 24 uurs handelsvolume van €14,820,005. Wij werken de ENJ koers in realtime bij naar EUR. Enjin Coin is de afgelopen 24 uur met 5.46 gedaald. Enjin Coin staat in de Crypto.nl ranglijst op #164, met een marktkapitalisatie van €470,255,202. Er zijn 1,456,953,694 van de 1,807,844,874.364 ENJ tokens in circulatie. Wil je Enjin Coin kopen? Ga dan naar de Enjin Coin exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Enjin Coin snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Enjin Coin

Hoe koop je Enjin Coin Token (ENJ)

Leer hoe je eenvoudig Enjin Coin Token (ENJ) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Enjin Coin Token (ENJ) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van ENJ:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Enjin Coin met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je ENJ wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van ENJ vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om ENJ te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
AEX

Points:

50

Rating:

0

2
*
Gate.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
MEXC

Points:

50

Rating:

0

4
*

Points:

50

Rating:

0

5
*
Hotbit

Points:

50

Rating:

3.5

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Enjin Coin Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om ENJ met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Enjin Coin Tokens kopen

Je bent nu klaar om ENJ te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om ENJ voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van ENJ. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ ENJ koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Enjin Coin Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Enjin Coin

Wij hebben 149 exchanges in de vergelijk tool die Enjin Coin verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar ENJ bewaren

Je kan ENJ bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de ENJ tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Enjin Coin-token kopen Vind een exchange om ENJ te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Enjin Coin tokens verkopen Je kan jouw ENJ verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Enjin Coin tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw ENJ wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan ENJ dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Enjin Coin Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van ENJ zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met ENJ
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)