Waar EOS kopen

  EOS KOERS

  0.978831

  -2.33 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  EOS naar EUR

  *
  EOS

  0.978831

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over EOS

  De EOS koers van vandaag is €0.978831 met een 24 uurs handelsvolume van €138,006,875. Wij werken de EOS koers in realtime bij naar EUR. EOS is de afgelopen 24 uur met 3.34 gedaald. EOS staat in de Crypto.nl ranglijst op #97, met een marktkapitalisatie van €138,006,875. Er zijn 1,146,107,591 van de 0 EOS tokens in circulatie. Wil je EOS kopen? Ga dan naar de EOS exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om EOS snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over EOS

  Hoe koop je EOS Token (EOS)

  Leer hoe je eenvoudig EOS Token (EOS) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. EOS Token (EOS) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van EOS:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van EOS met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je EOS wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van EOS vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om EOS te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  PancakeSwap v2 (BSC)

  Price:

  € 1,17

  Points:

  50

  Rating:

  0


  2
  *
  Hotbit

  Price:

  € 0,78

  Points:

  50

  Rating:

  3.5


  3
  *
  Gate.io

  Price:

  € 0,54

  Points:

  50

  Rating:

  0


  4
  *
  MEXC

  Price:

  € 0,54

  Points:

  50

  Rating:

  0


  5
  *
  ZT

  Price:

  € 0,58

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en EOS Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om EOS met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: EOS Tokens kopen

  Je bent nu klaar om EOS te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om EOS voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van EOS. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ EOS koers pagina gaan. Op deze pagina vind je EOS Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met EOS

  Wij hebben 140 exchanges in de vergelijk tool die EOS verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar EOS bewaren

  Je kan EOS bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de EOS tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar EOS-token kopen Vind een exchange om EOS te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je EOS tokens verkopen Je kan jouw EOS verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw EOS tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw EOS wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan EOS dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief EOS Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van EOS zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met EOS
  *
  Coinmerce

  Munten bassin

  0 (0 Reviews)