Waar Epic Cash kopen

  EPIC CASH KOERS

  0.295604

  -11.96 %

  1D

  7D

  30D

  YTD

  ALL

  EPIC naar EUR

  *
  EPIC

  0.295604

  Koers

  0.00

  Transactiekosten

  Over Epic Cash

  De Epic Cash koers van vandaag is €0.295604 met een 24 uurs handelsvolume van €4,127. Wij werken de EPIC koers in realtime bij naar EUR. Epic Cash is de afgelopen 24 uur met 12.06 gedaald. Epic Cash staat in de Crypto.nl ranglijst op #1449, met een marktkapitalisatie van €4,126.97. Er zijn 16,946,144 van de 21,000,000 EPIC tokens in circulatie. Wil je Epic Cash kopen? Ga dan naar de Epic Cash exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Epic Cash snel en veilig online te kopen.

  Meer te weten komen over Epic Cash

  Hoe koop je Epic Cash Token (EPIC)

  Leer hoe je eenvoudig Epic Cash Token (EPIC) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Epic Cash Token (EPIC) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van EPIC:

  Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

  Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Epic Cash met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

  Stap 2: Kies de exchange waar je EPIC wilt kopen

  Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van EPIC vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om EPIC te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.  1
  *
  ViteX

  Price:

  € 0,39

  Points:

  50

  Rating:

  0

  Stap 3: Identificatie bij de Exchange

  Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Epic Cash Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om EPIC met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

  Stap 4: Epic Cash Tokens kopen

  Je bent nu klaar om EPIC te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om EPIC voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van EPIC. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ EPIC koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Epic Cash Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

  Exchanges met Epic Cash

  Wij hebben 1 exchanges in de vergelijk tool die Epic Cash verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

  Vergelijk Exchanges

  Stap 5: Waar EPIC bewaren

  Je kan EPIC bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de EPIC tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Epic Cash-token kopen Vind een exchange om EPIC te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Epic Cash tokens verkopen Je kan jouw EPIC verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Epic Cash tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw EPIC wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan EPIC dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

  DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Epic Cash Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van EPIC zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

  Exchanges met EPIC
  *
  Bitvavo

  Munten bassin

  4.8 (1 Reviews)