Waar Era Swap kopen

ERA SWAP KOERS

€ 0.00225941

0

1D

7D

30D

1Y

ALL

ES naar EUR

*
ES

$ 0.00225941

Koers

0.00

Transactiekosten

Over Era Swap

De Era Swap koers van vandaag is €0.00225941 met een 24 uurs handelsvolume van €12. Wij werken de ES koers in realtime bij naar EUR. Era Swap is de afgelopen 24 uur met 0.00 toegenomen. Era Swap staat in de Crypto.nl ranglijst op #1604, met een marktkapitalisatie van €5,327,056. Er zijn 2,357,714,755 van de 4,129,550,431 ES tokens in circulatie. Wil je Era Swap kopen? Ga dan naar de Era Swap exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om Era Swap snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over Era Swap

Hoe koop je Era Swap Token (ES)

Leer hoe je eenvoudig Era Swap Token (ES) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. Era Swap Token (ES) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van ES:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van Era Swap met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je ES wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van ES vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om ES te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
ProBit Global

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en Era Swap Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om ES met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: Era Swap Tokens kopen

Je bent nu klaar om ES te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om ES voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van ES. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ ES koers pagina gaan. Op deze pagina vind je Era Swap Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met Era Swap

Wij hebben 1 exchanges in de vergelijk tool die Era Swap verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar ES bewaren

Je kan ES bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de ES tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar Era Swap-token kopen Vind een exchange om ES te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je Era Swap tokens verkopen Je kan jouw ES verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw Era Swap tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw ES wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan ES dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief Era Swap Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van ES zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met ES
*
Bitvavo

Munten bassin

0 (0 Reviews)