Waar EUNO kopen

EUNO KOERS

€ 0.00012339

0

1D

7D

30D

YTD

ALL

EUNO naar EUR

*
EUNO

$ 0.00012339

Koers

0.00

Transactiekosten

Over EUNO

De EUNO koers van vandaag is €0.00012339 met een 24 uurs handelsvolume van €27. Wij werken de EUNO koers in realtime bij naar EUR. EUNO is de afgelopen 24 uur met 0.00 toegenomen. EUNO staat in de Crypto.nl ranglijst op #2829, met een marktkapitalisatie van €879,154. Er zijn 7,125,062,505 van de 8,000,000,000 EUNO tokens in circulatie. Wil je EUNO kopen? Ga dan naar de EUNO exchange pagina. Hier vind je de beste exchanges om EUNO snel en veilig online te kopen.

Meer te weten komen over EUNO

Hoe koop je EUNO Token (EUNO)

Leer hoe je eenvoudig EUNO Token (EUNO) kunt kopen via deze stapsgewijze handleiding en door 10+ crypto exchanges te vergelijken. EUNO Token (EUNO) kan worden gekocht op een crypto exchange, zoals de crypto exchange. Dit zijn gespecialiseerde exchanges waar je cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. Hier lees je meer over het kopen van EUNO:

Stap 1: Vergelijk cryptocurrency Exchanges

Je kan onze exchange tool gebruiken om populaire exchanges voor het kopen van EUNO met elkaar te vergelijken. In de tool vind je o.a. de betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving of iDeal. En of de exchange haar diensten aanbiedt aan Nederlanders.

Stap 2: Kies de exchange waar je EUNO wilt kopen

Betalingsmogelijkheden zijn voor het kopen van EUNO vaak de belangrijke factor bij het kiezen van een exchange. In de vergelijk tool houden wij hier rekening mee en hebben wij de beste exchanges om EUNO te kopen bovenaan gezet. Omdat de meeste exchanges bij het aanmaken van een account om een e-mail, telefoonnummer en een identiteitsbewijs vragen is het handig om deze alvast bij de hand te hebben.


1
*
HitBTC

Points:

50

Rating:

0

2
*
FMFW.io

Points:

50

Rating:

0

3
*
STEX

Points:

50

Rating:

0

Stap 3: Identificatie bij de Exchange

Een toenemend aantal exchanges moeten je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en EUNO Tokens kunt handelen. Dit proces staat bekend als Know Your Customer (KYC) en vereist meestal een identiteitsbewijs met foto en een webcam of smartphone. Het kan ook nodig zijn om je woonadres te bevestigen. Dit doe je meestal door een document te uploaden zoals een energierekening, een bankrekening of een huurovereenkomst. Op sommige exchanges kan je cryptocurrencies storten en verhandelen zonder KYC, maar je kan dan geen Euro’s van je bankrekening overmaken. Dus als je van plan bent om EUNO met Euro’s te kopen, moet je door de KYC procedure. Nadat jouw identiteit is geverifieerd, is het aan te raden om tweefactorauthenticatie (2FA) in te schakelen voordat je geld stort. Dit verhoogt de veiligheid van je account.

Stap 4: EUNO Tokens kopen

Je bent nu klaar om EUNO te kopen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de 'instant buy'-functie te gebruiken om EUNO voor een vaste prijs te kopen (als de exchange deze functie biedt). Als alternatief kan je een transactie op de spotmarkt openen waarmee je jouw eigen prijs kunt bepalen - dit is de meest gebruikelijke manier om cryptocurrency te kopen. Het gebruik van de functie voor direct kopen is eenvoudig, maar doorgaans duurder dan het gebruik van de spotmarkt. Voordat je jouw aankoop doet, wil je misschien meer weten over de marktomstandigheden van EUNO. Om te beslissen of het nu het juiste moment is om te kopen, kan je naar de $ EUNO koers pagina gaan. Op deze pagina vind je EUNO Token prijs en hoe deze de laatste tijd heeft gepresteerd.

Exchanges met EUNO

Wij hebben 3 exchanges in de vergelijk tool die EUNO verkopen. Bekijk en vergelijk voor meer informatie.

Vergelijk Exchanges

Stap 5: Waar EUNO bewaren

Je kan EUNO bewaren op de exchange waarop je deze gekocht hebt, of je kan de EUNO tokens op een eigen wallet bewaren. Sommige mensen willen graag volledige controle over hun tokens en kiezen daarom voor een online of hardware wallet. hardware-wallets worden doorgaans beschouwd als de veiligste keuze. Lees hier meer over hardware-wallets. Waar EUNO-token kopen Vind een exchange om EUNO te kopen, verkopen en verhandelen door betalingsmogelijkheden, ondersteunde vault's en fees te vergelijken. Met de knop Bekijken ga je direct naar de exchange. Hoe kan je EUNO tokens verkopen Je kan jouw EUNO verkopen met dezelfde exchange waarop je deze hebt gekocht: Meld je hiervoor aan bij de exchange. Als je jouw EUNO tokens hebt opgeslagen in een online wallet, vergelijk dan de exchanges waarop je jouw EUNO wilt verkopen. Plaats een verkooporder. Kies het bedrag aan EUNO dat je wilt verkopen en voltooi de transactie.

DISCLAIMER Cryptocurrencies, inclusief EUNO Token, zijn speculatief, complex en brengen aanzienlijke risc's met zich mee - ze zijn zeer volatiel. Prestaties zijn onvoorspelbaar en prestaties uit het verleden van EUNO zijn geen garantie voor toekomstige prestaties. Overweeg uw eigen omstandigheden en win extern advies in voordat u overgaat tot aankoop. U dient ook de aard van een product of dienst te verifiëren (inclusief de juridische status en relevante regelgeving) en de relevante websites van regelgevende instanties te raadplegen voordat u een beslissing neemt.

Exchanges met EUNO
*
Gate.io

Munten bassin

0 (0 Reviews)